Ingen kvinna | Bli inte plågad av att rycka av

Det var inte för ingenting som onani uppfanns, så om det inte finns någon kvinna, lida inte ryck, för för den här trevliga aktiviteten finns det många sätt och knep.

Det är inget fel med självtillfredsställelse.

Onani är ett naturligt mänskligt behov för att tillgodose sin sexuella lust när det inte finns någon sexpartner! Det finns inget dåligt eller skadligt för hälsan i onani, håret på händerna växer inte, det är omöjligt att bli impotent!

* Det är sant att det finns ett villkor, du behöver inte sträva efter att avsluta så tidigt som möjligt under onani, annars kan du tjäna för tidig utlösning, så när du onanerar, sträck orgasmen så länge som möjligt!

För resten är det mycket användbart för en man att onanera en penis och lindra sexuell spänning, jag berättar i ett nötskal de små hemligheterna med manlig onani.

ett. Att rycka av en penis är bättre med smörjning.

Detta förhindrar först mikrosprickor och nötningar på penis, förbättrar glidning och nöje från onani, orgasm är starkare och håller längre..

2. Var försiktig med onanerer.

Men med onanerer skulle jag rekommendera män att vara mer försiktiga och inte sitta på honom. Faktum är att onanerer är tätare och grovare än kvinnans vagina, och efter en onani kommer en kvinnas vagina inte att ge normalt nöje under en längre tid, eftersom stimuleringen av penis kommer att vara svagare än hos en onani. Men med framträdandet av en kvinna i en mans liv, avvisningen av onani och efter en vecka kommer allt att återgå till det normala, så oroa dig inte!

3. Duschen är det bästa stället att onanera.

Duschen är det bästa stället att onanera, eftersom ingen kommer att märka att det finns var man ska sätta spermier, och vatten och tvål kan användas som fuktighetskräm och hygienprodukt..

fyra. Diversifiera din onani.

För att förhindra att onani blir en rutin, försök att diversifiera den! Rycka iväg i olika positioner, ligga, sitta, stå, på olika ställen, i badrummet, i sovrummet, i allmänhet, gör onani intressanta och varierade.

fem. Onani som ett sätt att känna till dina sexuella förmågor.

Med hjälp av onani kan en man ta reda på sina sexuella förmågor, lära sig att kontrollera sin orgasm, behärska sätt att öka styrka och förlänga samlag, återhämtningstid för en andra orgasm.

6. Experimentera med onani.

Var inte rädd för att experimentera med onani, använd sexleksaker, leta efter en erogen zon på din kropp förutom penis och anus. Det kan vara pungen, bröstvårtorna på bröstet, urinröret i urinröret och potensmedel apoteket andra …

7. Gemensam onani med en flickvän.

Gemensam eller ömsesidig onani med din älskade kvinna kan öppna upp många nya färger i ditt sexuella förhållande, och det är naturligtvis bättre att onanera i sällskap med en vacker kvinna än ensam! Förresten, onani hjälper dig att lära känna varandra bättre i sex och lära dig att få orgasm i alla situationer..

Tja, nu vet du mycket mer om onani än tidigare! Kom ihåg att du inte kan rycka av med tanken och syftet att sluta så snabbt som möjligt, från en sådan psykologisk attityd kan du tjäna dig för tidig utlösning.

Och resten, från det faktum att du rycker bort en fördel, du tränar ditt reproduktionssystem, du blir av med stagnation i urinvägarna, särskilt prostata, du lär dig att kontrollera din orgasm, du studerar din kropp i allmänhet, bara plus!

Leave a Reply