Morot eller pinne: hur man höjer en man

Man tror att män inte gillar att gifta sig, eftersom det här är ett vuxenbeteende och de är barn i livet. Marina Stepanova erbjuder behandlingsmetoder för detta och några andra smittsamma barnsjukdomar..

Om du inte längre kan tolerera manlig infantilisme, men du inte vet vad du ska göra samtidigt, här är tre metoder i dina händer som inte bara kan förvandla världen utan även den mest pedagogiskt försummade mannen.

Positiv förstärkningsmetod

Kärnan är väldigt enkel: vi är inte uppmärksamma på misstag och gärningar, men vi är väldigt, mycket glada om praktikanten gjorde vad vi vill av honom (även om han gjorde det av misstag). Eftersom alla älskar att få beröm, kyssas på näsan och behandlas med bullar, en valp som inte skälls ut för dåligt beteende, utan beröm för gott beteende, utbildar sig förr eller senare om sig själv och slutar gnaga ett foto: WDay.ru snags. Och den älskade mannen börjar frivilligt och villigt diska disken. Minus ett – du behöver anmärkningsvärt tålamod och viljestyrka.

Metod genom motsägelse

Enkelt skapat för barn under 5 år och moderna stadsneurotika. Fungerar bättre med barn. Vi vet alla att om en treårig gröngöling vägrar att klä sig en promenad, ta inte tag i bältet. Bättre att säga: “Tja, det stämmer, stanna hemma, så går jag ut på gården och leker med dina vänner på en dinosaurie.” I nio fall av tio kommer barnet att sluta lura och tillåta sig att ta på sig en jumpsuit och en hatt..

Det snabbaste och mest effektiva sättet att få saker gjorda. Dessutom är det inte alls nödvändigt att bekämpa – tantrums, squeals, hot omedelbart samla saker och gå att bo med mamma har en liknande påverkan. Metoden är bra bara i extrema fall och kan inte appliceras regelbundet – även akvariefisk flyr från kroniskt griniga, skrynkliga och otäcka mostrar.

Genom att växla mellan dessa tre metoder uppnår smarta kvinnor oerhörda resultat och visar att de beundrar vänner de verkliga miraklerna med träning. Tro mig inte? Försök sedan själv.

Han vill inte gifta sig

Det är absolut. Han, förstår du, går bra utan den. Hur som helst, kära, stämpeln i passet gör bara renheten i fria känslor vanvittig. Um.

Rekommenderad metod: Genom motsägelse.

Taktik: Avstå från äktenskapets institution – bara säkert högt och offentligt. När du hör om någons bröllop, rycka på axlarna och snarka skadligt. Hävdar ofta och villigt att äktenskapet var meningsfullt endast under den mörka medeltiden, när ogifta kvinnor helt enkelt inte hade en chans att överleva fysiskt. Och nu, tack och lov, är allt annorlunda – du tjänar själv utmärkta pengar och behöver absolut inte ge någon en officiell trosed. Och i allmänhet – leva friheten i allt, kära! Jag är så glad att du och jag inte är gift!

Jag kan försäkra er att även den mest envisa ungkarlen blir orolig efter att ha hört sådana tal och börjar nervöst blicka mot registret. För att vara trogen, vägra att acceptera en darrande hand och ett förvirrat hjärta från de olyckliga ett par gånger. Låt honom lida. Men för tredje gången, var noga med att komma överens. Annars bestämmer din pojke att han har kontaktat en feminist, och av sorg kommer han att gifta sig med en tyst tjej från en bra familj..

Han vill inte ha ett barn

Eftersom från barn bara skrikande och problem.

Rekommenderad metod: Positiv förstärkning.

Taktik: Försök att besöka dina vänner oftare, som har trevliga och väluppfostrade barn i sund ålder. Dagens tonåringar är nyfikna samtalare, förstår dataleksaker och stjäl enkelt det nödvändiga programmet på Internet. Och med en smart femårsplan kan du spela en nyligen presenterad järnväg. Välj förresten den dyraste och se till att följa med din man. I avdelningen för leksaker för pojkar tappar även mycket vuxna och respektabla killar huvudet. Säg: “Eh, kära, om vi hade en son, skulle vi köpa allt som finns här!”

Du kommer att skratta, men det fungerar, och hur! Prata oftare om fortplantning, odödlighet och andra måttligt foton: WDay.ru En man måste lära sig att hans kromosomsats (och sättet att sträcka sig vid bordet) är så värdefulla för universum att de verkligen måste bevaras i århundraden. Och viktigast av allt, fortsätt upprepa att framstegen länge har förvandlat barn till en spännande aktivitet, du kom överens för länge sedan om en barnflicka, och enligt statistik börjar de flesta kvinnor uppleva flera orgasmer först efter förlossningen. Jaja! I allmänhet – övertyga mannen att han behöver barnet, inte du.

Viktigt: Ingenting fungerar? Barn är inte i fråga hur som helst? Jag sympatiserar av hela mitt hjärta. Detta innebär att partnern inte vill ha barn i princip utan barn specifikt från dig. Det är sorgligt men fixabelt. Men naturligtvis med en annan man.

Han vill inte gå till läkaren

För det första kommer de säkert att hitta något hemskt och läka tills de tappar pulsen, www.dermatologooviedoluisbarthe.com och för det andra vilken typ av kardiolog kan vi prata om en person är helt frisk?!

Rekommenderad metod: Positiv förstärkning.

Taktik: Inga läskiga historier! Fraser som “Om du inte gör en rutinmässig fluorografi och inte tar bort plack, kommer du säkert att dö”, kan du uppnå bara motsatt effekt. Först, så sorgligt som det är, men – med eller utan plack – kommer vi alla att dö, och mannen vet det mycket väl. För det andra associerar han att prata om medicin utan dig med oundviklig död och livsmässiga helvete plågor, och din uppgift borde vara att skapa en annan associativ grupp i mannens huvud.

Därför berättar vi våra älskade sagor: om europeiska traditioner, om att förlänga ett lyckligt liv och vetenskapens underbara prestationer. Om han är en teknisk freak, prata om moderna medicintekniska produkter. Samtidigt kläm fast karismaen, smeka försiktigt din stolthet, strök passionerat komplexen. ”Men Lariskins man, kan du föreställa dig, en sådan fegis – han svimmade när de tog blod från hans finger! Det är fantastiskt att du inte är så med mig! Förresten, de uppfann ett sådant underbart vakuum provrör – du kan donera blod helt smärtfritt, vi har också ett på kliniken! “

Om det inte fungerar och patienten fortfarande undviker sig från vaccinationer och skakar av en terapeut, skaffa en ny familjevän – en läkare. Visst en man, för det är helt anständigt att klaga på hemorrojder och bihåleinflammation till en kvinna. Om läkare och man kommer överens kan du andas lättnad..

Han vill inte fatta beslut

I en familjebåt har du länge varit kapten, navigatör och ett team av utmattade roddare. Och en man vet bara vad man ska svalka i skuggan på ett segel! Det enda beslutet som han fattar utan moralisk tvekan är beslutet att stjäla ytterligare ett par kotletter från kylskåpet..

Rekommenderad metod: Positiv förstärkning.

Taktik: Beröm och beundra. Självklart fattades beslutet att åka på semester på Bali av dig – och bara du. Det var du som beställde kupongerna, valde hotellet, packade dina resväskor och nästan aldrig missade planet. Och din älskade make blev precis under fötterna och förstörde allt. Men en smart tjej kommer inte att trumpetera om detta i varje hörn, och ännu mer så kommer hon inte att peka en person med näsan på sina egna brister..

Säg av hela ditt hjärta – på kvällen, på stranden, smuttar på en exotisk cocktail genom ett rör och lyser med dina ögon: “Kära, tack så mycket, jag drömde så mycket om den här semestern, hur skickligt du ordnade och organiserade allt ! ” Och kanske planeras nästa semester på vägen själv. Bara så att du verkligen beundrar honom igen. Ett annat viktigt tips är att ofta låtsas vara hjälplös och försvarslös. Att öppna en burk kattmat, flytta ett skåp, släppa lös ett tredje världskrig – ja, för dig är allt en smula, förstår jag. Hon är det själv. Men vad är poängen med att vara stark och beslutsam bredvid en stark och beslutsam kvinna? Ja Nej. Här är en man och bortskämde sig till tillståndet av en stuvad aubergine.

Han smyger på mamma

Svärmor bor, lyckligtvis, separat, men detta hindrar henne inte från att vara medveten om alla dina familjefrågor. Alla nödvändiga och onödiga bilder: WDay.ru informerar henne frivilligt och utan tortyr läggs ut av hennes egen son – din älskade. Självklart är en bra son nästan alltid en bra man, men varje kväll att ringa mamma och berätta för honom att du har sträckt ut de dumma pilarna på hans favoritjeans och pratat med dina flickvänner i två timmar, och i allmänhet – för att sprida alla familjens problem och hemligheter. Detta kan till och med en definition av censur inte hittas!

Rekommenderad metod: Endast piska och piska!

Taktik: I hjärtat av hjärtat vet han mycket väl att bara gråtbarnflickor smyger, och riktiga män går igenom livet utan mammas värdefulla råd och kommentarer. Det tänker bara inte på honom att det är han som fungerar som en smyg. Var inte blyg – säg mig rakt på sak att stora pojkar inte gör detta och att 30 år är den lämpligaste åldern för att äntligen bryta sig loss från sin mammas bröst: ”Har du någonsin hört att jag klagade till min mamma att du fortfarande inte har spikade mig badrumshyllan och bli full med dina vänner varje fredag? “

Ja, jag glömde nästan. Både teoretiskt och praktiskt kan du inte göra någonting. Lär inte om, vippa inte en piska och locka inte med godis. Älskar bara en man för vem han är. Obeslutsam, nyckfull, oansvarig. Men av någon anledning valde du honom bland tusentals andra män? Kom ihåg hur roligt han äter pasta, vilka dumma smsar han skickar, hur bra det är att nysa i ryggen på natten, hur bra det är tillsammans om en man och en kvinna verkligen älskar varandra. Och om du inte håller med om att det här är bra, kanske du bara borde leva ensam? När allt kommer omkring är ensamhetens huvudsakliga skönhet att du inte behöver utbilda någon igen..

Leave a Reply