När huden är trött.

Våren är tiden för uppvaknande inte bara naturen, utan också vår hud trött efter alla vintertest. Akut brist på vitaminer och aminosyror, temperaturförändringar, kall vind, låg fuktighet på grund av centralvärme i lägenheter och kontor, orsakar datorskärm ett krossande slag mot en skyddande hydro-lipid hudmantel, vars värde är svårt att överskatta, eftersom Det spelar rollen som det naturliga smörjmedlet, sparar fukt och förhindrar penetrationen av skadliga mikrober i de djupa skikten av huden. Som ett resultat är det ett “trött” hudsyndrom, som blir tråkigt, dras, torrt, skal och lider av irritation och rodnad. Dessutom bidrar denna process till varm dusch och felaktig användning av kosmetika.

Naturligtvis bidrar en kall dag till önskan att snabbt varma i duschen eller badet, men det är fyllt med en fullständig förlust av fukt för huden, eftersom varmt vatten berövar skyddsbarriärens hud. Därför är den optimala vattentemperaturen 40-45 grader, och mottagningstiden är fem minuter. I slutet av proceduren måste du behandla hela kroppen med en fuktgivande lotion. Förresten kommer det att bli mer användbart, det kommer att bli en kontrasterande själ, som kommer att stärka ansiktets muskler och eliminera brännare hudceller.

Naturligtvis kommer en kosmetisk session inte att lösa alla problem som uppträdde efter hårda vinterdagar. I det här fallet krävs ett integrerat tillvägagångssätt, bestående av rening, fuktgivande, olika masker och komprimerar, med beaktande av övergångsperiodens specifika.

Samtidigt bör du inte försumma långsiktiga promenader i frisk luft, morgonladdning, full sömn och rätt näring. Den sista faktorn är viktig för att upprätthålla skönhet och hudhälsa. I sin meny är det nödvändigt att slå på fisken mättad med protein och användbara fettsyror, avokado, rik på vitamin E, frön, nötter och olivolja. Men socker är bättre att inte missbruka, eftersom det är en extra belastning för kroppen och ett gynnsamt medium för avelpatogena bakterier. Så socker är bättre ersatt med frukt. Och naturligtvis dricker dagligen minst 1,5 liter rent vatten, det kommer att förbättra huden och hjälper till att fukta huden. Remake inte med sola, så solskyddsmedel måste ha ett index inte mindre än femton. Det bör också vara begränsat (och bättre att överge användningen av cigaretter, eftersom nikotin tunnar huden, berövar det kollagen, vilket är belukten av elasticitet.

Grundläggande principer för vård är universella och enkla. På kvällen måste du säkert ta bort alla kosmetika från ansiktet med en tampong med rengöringsmjölk, och på morgonen applicerar vi ett skyddsmedel med grönt teextrakt, oljor, vitamin E. Men om den trötta huden omedelbart behöver ge ett blommande utseende, kommer i det här fallet att hjälpa “masken av omedelbar skönhet” i Hirudo Active Series, som innehåller ett medicinskt leech-extrakt. Det kommer att återställa mikrocirkulationen, syretransporten, kommer att ge mat med vitala komponenter, normaliserar hydrolyfidbalansen och minska svullnaden, släta ut små rynkor och drar huden, vilket ger ljusstyrka och glans.

Om huden är fet, och det är en känsla av klämighet, peeling eller ökar känsligheten för de kosmetika som tidigare kontaktat, men det betyder att huden lider av bristen på fukt. Samtidigt kan ansiktet förhärliga, eftersom fett och vatten inte är identiska. Därför behöver hon fuktgivande såväl som någon annan. Därför är det nödvändigt att använda en lätt fuktgivande gel utan fetter, vilket kommer att hålla fukt i de övre skikten i huden och låter dig andas. Använd inte verktyg för behandling av akne, vilken torkad hud. Det bör mcsrealtors.com vara föredraget med hjälp av medel som innefattar salicylsyra som en antibakteriell och antiinflammatorisk komponent. Och de vanliga rengörings- och exfolieringskosmetiska produkterna ersätts bättre med produkter för känslig hud och med en hög grad av fuktighet.

Om huden kombineras, kommer huden på kinderna och tempel att dehydreras snabbare, och den feta T-zonen börjar skala. Därför är omsorg för sådan kapitalskinn att ta hand om olika områden av huden annorlunda. Neutral mjölk eller fuktgivande tonic behöver med daglig rengöring, och en mjuk skrubba 1-2 gånger kommer att rengöra fettzonen och eliminera peeling. Fuktar torr och fet zon. För en torr zon behövs en fet fuktkräm och för fett-lätt tonisk eller alkohol lotion. Innan sänggåendet kan du tillämpa en avfettad fuktgivande gel till hela ansiktet.

Om huden är torr, bör den fuktgivande för den vara mer intensiv. På vintern, djupet, slöhet, skalande, små rynkor förbättras, och med tiden minskar aktiviteten hos talgkörtlarna. Tvål är kontraindicerat för torr hud, så valet är värt att stoppa på mjölken, mandelolja eller fuktgivande gel för tvätt. Förresten, på morgonen kan du tvätta mjölken. Morgonfuktighetskräm bör appliceras på ansiktet en timme före utgången, och solskyddsmedel måste användas även på vintern.

Om huden är känslig, kan vinterutveckling och våravitaminos öka skalning, rodnad, klåda, brinnande och t.D. Det är nödvändigt att överge morgontvätt och lämna endast kväll – vattenrumstemperatur. Tja, för att bara producera en speciell mjölk för känslig hud eller ett kosmetiskt medel, inklusive kamomill eller aloe, vilket kommer att lugna huden. För känslig hud är kosmetika som innehåller alkohol kontraindicerade. Salva med hydrokortison kommer att mildra och ta bort inflammation på irriterade hudzoner. I övergångsperioden är det bättre att inte använda scrubics och annan exfoliating. Naturligtvis, innan du går ut, måste du tillämpa skyddskräm.

Ta hand om din hud på våren så att den glädjer dig med din oklanderlig utsikt över sommaren och ett bra humör under vila är du garanterad!

Leave a Reply