Förnyelse av intima relationer efter leverans

Under lång tid passerade de tiderna när graviditeten införde ett komplett tabu på något intimt förhållande mellan makar och framtida föräldrar.

Nu tillåter läkare inte bara, men till och med rekommenderas i avsaknad av patologier av graviditeten och utvecklingen av fostret, den framtida mamman att ha sex regelbundet och få ett högsta nöje från detta. Man tror att upprätthållandet av den höga nivån av endorfiner – hormoner av lycka – i moderets blod, hur det är omöjligt att också påverka barnets utveckling.

Under de senaste veckorna av graviditeten bör försiktighet tas på grund av det faktum att erotiska angelägenheter och en stormig orgasm kan provocera början på en generisk aktivitet. Att vända sig till frågan om att underlätta de generiska slagsmålen, den snabba uppenbarelsen av livmoderhalsen under förlossningen, vilket minskar smärta under de första perioderna av förlossningen, rekommenderas några obstetrik när man utför en gemensam förlossning till sin man för att göra en semi-human bröstmassage och bröstvårtor.

När efter barnets födelse kan du återvända till hela sexlivet? Svaret på denna fråga är väldigt individ, och det beror på huruvida födelsen var naturlig, vad en modern skada lämnades av kvinnan i arbetet, så långt hon är redo att återuppta relationerna psykologiskt.

Det är nödvändigt att hormonell jämvikt återställs, östrogener hormoner saknas i moderen av mamman upp till återupptagandet av menstruation eller innan du stoppar laktation, vilket leder till torrhet i vagina, vilket kan göra sexuella relationer. Om så önskas kan detta problem lösas genom att applicera ett speciellt smörjmedel eller en mjukgörande gel.

Vagina under förlossningen var väldigt sträckt, slemhinnorna kunde www.chaletslabrochotte.com skadas. Kanske har febern sömmar, både i vagina och i grenen. Dessa sömmar avlägsnas inte, de kommer att lösa sig efter ett tag. Trådar som används för sömnadsöm från episiotomi är inte löst och kommer att tas bort om fem till sex dagar efter leverans. Dessa sömmar skadar ofta och kan vara blyg under närhet till full helande. Det rekommenderas att vänta på den fullständiga frånvaron av negativa känslor från närvaron av sömmar, och även konsultera med en gynekologs observatörsläkare.

Leave a Reply