Cunnilingus och dess funktioner

De flesta män som är bra på detta har lärt sig detta från kvinnor – kunskap tas inte från material för vuxna och inte från vänner. Varför? Eftersom porrindustrin är syndig mot felaktigheter och överdrifter. Cunnilingus skildras så här: en lång, lång tunga gör något där. Och han rör inte ens klitoris. Ett annat problem är att män inte känner till kvinnans anatomi och känner att de vandrar i mörkret. Om du till exempel vet att klitoris ligger under prepusen, kommer du att förstå vad du ska fokusera på och varför något stiger om du trycker här.

Men det är just okunnighet om anatomi som genererar det största misstaget i oralsex: problemet med "slag". Tungan slår direkt på klitoris, särskilt i början, stimulerar inte de flesta kvinnor. Vissa av dem tycker om det, men bara om de redan är kåta. Det är bättre att börja med att röra med en varm mun, arbeta sedan lite med tungan och sedan igen med en varm mun. En man föreslår att "röra sig mot klitoris genom att slå in på hennes lår med tungan och bana väg för könsbenet där trycket måste ökas.".

Under processen kan tre problem uppstå: 1) tungan torkar; 2) slidan blir torr; 3) du rör vid hennes klitoris med din torra tunga – hon upplever obehag. Som en kvinna uttryckligen uttryckte det: ”Vad är fel med tungan? Varför stannar de så långt? De är rädda för att komma nära? Be dem suga som vi suger dem. ".

Den nyligen publicerade boken, som är en sammanställning av material från tidningen "Men’s Health", säger att män ska slå kvinnans klitoris med tungan och inte röra hennes skamläpp. Detta är helt fel! Det är ingen överraskning att män känner sig frustrerade och kvinnor känner sig upprörda. Författaren fortsätter: "Du får inte röra klitoris med dina läppar, annars kommer känslorna att dö.". Motsatsen är sant: klitoris gillar att komma i kontakt med tungan, men könsorganen i allmänhet är mer benägna att svara på mild sugning och massering. Nyckeln till framgång https://diveazur.com är att veta vad älskarinnan föredrar (och detta måste ställas). Och, mina herrar, hon kanske inte känner till sin egen kropp; en del av din roll som en passionerad älskare är att hjälpa henne att lära känna honom.

Leave a Reply