Rollen som förspel i sex är mycket överdriven

Under många år har sexteoretiker rekommenderat med tillförsikt att utan förspel kan det inte finnas något samarbete, eftersom partnern kanske inte får önskat nöje.

Nu har detta antagande ifrågasatts, eftersom forskning om orgasm hos kvinnor har visat att sannolikheten för denna häpnadsväckande händelse nästan är oberoende av romantisk stimulering.

Tjeckiska och brittiska forskare bestämde sig för att testa dessa spelregler för styrka. Under studien undersöktes 2360 kvinnor i alla åldrar. De fick frågor om det intima livet, om att få orgasm, samlag och, naturligtvis, förspel.

Journal of Sexual Medicine publicerade rapporten från denna studie.

I slutet av detta arbete visade det sig att den genomsnittliga tiden för förspel är 15,4 minuter och könsorganskontakt är 16,2 minuter.

Forskare är intresserade av en observation som bestämmer den fullständiga bristen på samband mellan förspel och kulmen på upphetsning i sex. Som det visade sig är sannolikheten för orgasm i verkligheten direkt proportionell mot viagra generic varaktigheten av könsorganskontakt.

Petr Weiss från University of Charles i Prag (Univerzita Karlova) och Stuart Brody från University of the West of Scotland delade sina resultat: inte sant. Därför bör mer uppmärksamhet ägnas tidpunkten för huvudprocessen. ".

Forskare påpekar också att data om varaktigheten av samlag strider mot tidigare publicerade resultat i USA, enligt vilka sex i genomsnitt varar 5-7 minuter. Författarna till detta arbete föreslår att det handlar om amerikanernas beslutsamhet och européernas överdrivna känslighet.

Således anses intimt liv vara mycket individuellt och trotsar allmänna standarder.

Leave a Reply